Friday, August 17, 2012

jadi juri pulak dah..

sebelum bercuti panjang untuk raya aritu..aku, bos aku (k.ogie) dan danial telah dijemput untuk menjadi juri pertandingan mendekorasi oleh jabatan "orang bawah" ini..hehe.. jadi juri?haha..tak pernah terlintas pun nak jadi juri ni..haha..tapi dah orang jemput kan..kita pegi jela.. memang sangat sengit la persembahan dari setiap kumpulan..sampaikan kami juri2 ni agak panik gak la nak decide sapa yang layak menang..layan jela gambo2 ek..
masa ni dah announce pemenang..tu tengah bagitau apa kriteria2 pemenang
kami lah juri2nya..hehe
2nd pose..nak jugekkk
grup 3 siap ada letak meja hidangan ok..tapi sayangnya isi dalam tudung saji tu kosong je..kalo ada isi, sure ada markah tambahan disitu..hehe
kedudukan grup2
1st group dapat entrance kat blok A..tema simple but nice..memang nice sangat tapi terlalu simple..sebab kalo dapat entrance..kena deco lebih kot dapat extra marks disitu..hehe
balang kuih sket sangat..hehe
antara yang menarik untuk grup tu
dinding pun dideko..
errr...errr
atas pun dideko juga
itu adalah cantikk..
siap ada demo buat kuih kapit..ko ada?eheheh
rumah dari kotak2..pokok kelapa pun..eh..kelapa sawit kot..haha
nak masuk ke dalam ni...
wahhhhhhhhhhh
demo buat kuih raya tuuu..haha
amboi2...siap bersila ok..
sukaaa...nice
menganyam ketupat..ni bebetul ni..
grup 3 siap ada lakonan ok..ni adalah watak seorang nenek..hehe
acuan bahulu
replika umah lagi..
cik2 puan yang sibuk didapur..hehe
alamak..terkantoiii sebab kosong je dalam tu..hehe
bebetul macam dalam umah..ada tv bagai
lakonan cucu2 yang mintak duit raya dari neneknya
ruang diaplikasi dengan bijak
tukang announce keputusan..
keputusannya for sure la grup 3 yang menang..siap ada lakonan lagi..kira extra effort la tu..

apapun..terima kasih la kerana sudi menjemput aku n kawan2 dari dept ni utk menjadi juri di situ..hehe

No comments: