Thursday, July 5, 2012

site visit @ sunway lagoon

baru2 ni aku kena g site visit..wah macam keje arkitek pulak rasanya kan..g site visit bagai
haha..padahal committee untuk family day je..yo2 ooo
kitorang pegi nengok tempat...makanannya..dan macam2 lagi la..bukan aku sorang la..lebih kurang 6 orang yang pegi time tu..layan jela gambo2 aku amik masa g sana

view untuk venue event kami nanti
lokasi untuk telematch
lokasi untuk makan2 dan berkumpul
selesa kan..nak makan senang..siap ada meja suma..
kat sini akan diletak food counter..so, staff datang beratur amik kat situ jela
pastu kitorang g food tasting..ni yang paling best la
nama restoran tu..
menu..perghh..harga!!
hanya mampu melihat..huhu
dan mengeluh..
air pun..fuhhh
opss..ada gak yang haram ye..
order teh tarik jela..huhu
pas pelawat
diorang hidang tomyam campur ...
nasi goreng yang nyum2
mi goreng seafood..sedap giler!
paling hebat...ada chicken teppanyaki..adehh..sedap sangat!!
pencuci mulut..buah2an..
food tasting takde masalah..suma sedap2..tapi 2 menu je yang sebenarnya perlu kitorang rasa sebab akan dipilih masa event nanti..iaitu nasi dan mi goreng..tapi yang lain2 tu kira compliment jela dari sunway..
serius sedap...tau jela..bab makan ni suma orang concern lebih..kalo tak sedap kang kena komplen..kalo sedap diorang mesti puas ati..
sebab tu la kitorang kena wat site visit ni..biar puas ati..tapi harap2 kualiti yang kitorang makan tu..sama la ngan hari kejadian nanti..bukan leh jangka ni..huhu

No comments: