Tuesday, July 17, 2012

masterchef selebriti malaysia



masterchef selebriti malaysia telahpun melabuhkan tirainya isnin lepas..
seperti yang aku duga..dr. fazley la pemenangnya..
sebelum ni aku antara suka tak suka la ngan dia..lagipun dia tak popular sangat macam artis lain kan..
aku bukan lah pengikut tegar citer ni..tapi kalo ari sabtu tu takde wat apa..aku layan la ulangannya..dah hujung2 gak la baru aku follow..
aku suka dr. fazley kalo jadi ketua kumpulan..cool je..memang penyabar la..melayan karenah ahli2 kumpulan dia yang kekadang macam2 hal tu..tapi dia relax je..jadi, aku rasa dia memang layak menang..



para peserta



finalist - dr. fazley & angah



dr. fazley sang juara

tapi sampai sekarang aku tertanya2..kenapa gambo ramai2 atas tu..double A pakai wig gegurl??
tak paham aku..hehe..

No comments: