Sunday, July 15, 2012

BBQ @ Bukit Gasing,PJ

aku buat laksa..special request dari abah aku..ni kuahnya
laksa
peha ayam madu..am tukang perap..meletop..sori..malam kan..so, gambo tak clear la
ada sosej
ada separuh aku wat hotdog
bahan2 laksa
ketam n udang kitorang bakar last skali..hehe
ikan talapia
nasi putih ni akak aku 1st, ayu bawak..dia bawak nasi campur
buah2an sponsored by abah

asam pedas ikan pari

nyum3
ada kari ikan tenggiri juga
lawannya ...papadom n sambal belacan
tukang2 bakar
adik aku, iwan , abg ipar ngan mycinta yang tolong bakar..siap berlenggeng adik aku tu..panas la katakan
anak2 buah tukang nyelit
acu tolong balik2kan je
time to 'makan'!..aku biasalah..hantu laksa kan..ni semestinya yang pertama skali dimakan dulu
spagethi meatballs made by alin...
ikan caru bakar pun ada..sponsored by abg bob
sepupu pun datang bawak durian..euwwww
air teh tarik special made by ayu..jauh datang dari klang..hehe..teh o tu aku la wat
depan umah abah..
mereka
lagi
dan lagi
budak comot
kami bermalam kat situ..esoknya pagi ulang makan apa yang ada..pastu tengahari am bermurah hati nak banje pizza..delivery la.apa lagi..bestt..

kenapa bukit gasing? sebab..abah aku keje situ sekarang
keje sebagai penunggu a.k.a penjaga umah pandu puteri..hehe
BBQ dinner ni sempena birthday abah n akak aku yg jatuh bulan jun..so, sekali sambut ramadhan..
malam raya insya allah kami di situ lagi..umah tu besar..ada 6 ke 7 bilik..so, suma datang eksen dapat sorang 1 bilik..feeling sangat orang kayo kan..puiiiii..haha

No comments: