Wednesday, June 13, 2012

hadiah buat uncle

untuk majlis persaraan uncle tu..memang aku organise dari A sampai la Z..termasuklah hadiah and cenderahati buat beliau..
sebenarnya hadiah officialnya frame tu je..tapi bos kecik aku kata..ish..takkan ni je
terpaksa la pas breakfast pada hari kejadian tu aku terus g ke bazar mencari hadiah sepasang kain untuk baju melayu ni..tu takpe lagi..pegi Sogo gak nak cari kotak cantik..haihh..
apapun..suma puas ati..so, penat yang aku rasa pun rasanya berbaloi la..hehe

hadiah sampingan buat beliau..sepasang baju melayu + sampin
diletakkan dalam kotak yang cantik ni
ni official nyer cenderahati..dari jabatan..tu ada model tak berbayar dok tayangkan..
tak jelas?takpe..ni ada lagi gambo depa

No comments: