Tuesday, June 12, 2012

farewell for uncle


pada 23 may 2012 yang lepas..kitorang meraikan persaraan sorang staff di sini yang mesra dipanggil "uncle"
beliau akan bersara pada 11 jun..so, majlis dibuat awal dari sepatutnya..kerana beliau nak abiskan cuti tahunan sebelum bersara wajib..
majlis diadakan di Restoran Puteri, TTDI..sedap..sedap..giler makanan kat situ..buffet style..fuh..sendat perut..macam2 kitorang balun..:)


kami di dalam bas..
sama2 mendaki tangga ke puncak restoran..haha..exercise sebelum makan
tayang pinggan..haha..nasi takde..lauk je penuh..serius..lauk2 situ memang sedap giler..
ucapan dari tuan punya badan dan bos besar
bos kecik pun nak berucap gak..huhu
ni namanya malu2 tapi mahu...uncle, hizwan n k.ogie
ucapan..ucapan
my plate..
pembuka selera ada rojak buah..sedap..sedap

aku tak minum plain water kan..so, order special sket la..sesapa order air buah ni disponsor oleh bos sedang..hoho

pencuci mulut..
us..
pemberian cenderahati dari jabatan...tu hasil keje aku tu..hehe
ada ucapan lagi dari bos besar..
errr...errr..
tuan besar untuk hari tu..
ni masa bos kecik berucap..siap ada teks..aku la tu yang buat..haha

No comments: