Tuesday, May 22, 2012

nafis amzar - 1st birthday celebration


kek yang ditempah khas dari baker rasmi aku, ana..hehe..kek ni disponsor oleh am, adik no 5 aku..hehe

menu..mengikut arah jam...mihun goreng, sosej rebus, cucur udang + sos, kek karamel rainbow n makaroni cheese bakar..(1st try aku..hehe)

nasi goreng planta..made by ayu
sandwic telo ..akak aku, ayu buat
buah2an sponsored by iwan, adik aku no 4
apam dot2 ordered dari shida dan popia otak2 aku bawak..
agar2 santan akak aku, alin buat
bubur cha-cha pun alin yg buat
air mango
cake ordered for ayu n adam..belated bday
pura2 potong..hehe
nia pun nak sibuk
rambut nia tu aku yang kerat aritu..haha
family yang menyambut b'day
budak paling sibuk konon2 macam dia punya birthday
masa untuk memotong kek..nengok si tukang sibuk
dia yang sibuk nak pegang pisau tu
selepas dijahanamkan..
anjang n family..mereka je dah separuh penuh umah..hehe
umah kecik..kena la dok bersila kan..
nafis tak boleh orang lain pegang..kalo dia rasa lain je mesti dia nengok muka orang yang pgg tu dan nangis...
see...betul tak?
hadiah pun taknak ..apa ntah..sudahnya abang la yang conquer suma..
majlis ni kira 2 in 1 la..family aku dah lama tak berkumpul ..so, alang2 sempena wat b'day adik tu..kitorang amik kesempatan untuk berkumpul ramai2..seronok
tapi umah tu kecik so nampak sempit sket la..
diorang buat kat umah abah aku..

No comments: