Friday, May 18, 2012

lunch with makciks..

Laksa Bali
Red velvet cake
sirap limau
Kak zai

Kak zai n kak Norlia a.k.a Kak Non (ni panggilan khas antara aku ngan dia je)

mereka bersuap2an sebab b'day kak Non yang baru lepas..hehe

aku, kak non n kak zai adalah rakan 1 jabatan dulu..bila admin berpecah..kami suma pun dibawa arus sama..sorang ke sini..sorang ke sinun..
tapi ukhwah tu masih kekal la..sebab nak lari mana pun..depa masih 1 ofis gak ..ehehe
kak non tu baru je kawinkan anak 1st beliau..oleh kerana kami2 tak dapat hadir..kebetulan dia datang HQ..kita lunch sama2 la..
masa kami 1 jabatan dulu..best..bukan best sebab kami merapu ke hulu hilir..
sebab masa tu aku paling MUDA antara mereka..haha..so, feeling 'budak' la sangat..
till now kalo jumpa diorang masih dimanja2kan..hehe
kekadang kita perlu ramai kawan ...dari pelbagai umur..pandang dari kaca mata mereka yang dah hidup awal lagi dari kita..
tau jela..umur2 macam aku yang kategori masih BELIA ni..emosi tu melebihi rasional..
so kawan ngan diorang...mengajar erti COOL DOWN BEBEH!haha..
apapun..aku sayang depa ni!as kakak...maciks..ehehee

2 comments:

Bondarock said...

aku pun pgl Kak Non !!! :p

ItaYaniN said...

huh..sibuk..peniru tau:P
pggilan tu septtnya antara aku n dia je..hahahaha