Tuesday, May 29, 2012

busy..

ada orang dah bising ...sebab aku tak update2 blog aku..
sebenarnya aku dah draft suma dah...start dari post yang last aku published tu..
tapi ke'busy'an melanda..pastu aku g cos...tak sihat nyer..suara pun takde ni..
balik umah lak internet dah kena block..(dah malas nak sambung celcom..line macam hampeh je..setakat 1 - 2 bar je kalo online pun...tengah cari apa yang the best untuk dipakai..)
oleh itu..semua alasan2 itu membuatkan aku terpaksa tak update blog ni buat sementara...
kalo update..insya allah..aku backdated gak la..macam entry ni..hahaha
korang tertipu la sket ek..sori..tak sengaja..:P

No comments: