Wednesday, May 16, 2012

borak manual..


kat ofis ni..terutamanya kat 'pulau' aku ni..ada macam2 perangai
kalo semenggah takpela lagi
ni masalah kalo masing2 ada 'short-circuit' kat memana..hahah
masalah ni terjadi kalo bosses takde or dah petang2 (kalo time keje dah setel or tunggu masa nak balik)
mula la suma nyer jadi sentul gitu..
masa ni tengah buat keje..tetiba melayang 1 kertas pelepuk atas meja aku..buka nengok ada ruang chatting di situ..ada nama ..sila la jawab di situ..
haha..biler dah balas..sila la balik kepada sesapa yang anda nak ye..
bengong?ye..bebudak sini memang SENTUL..bukan tahap bengong dah..

kat ofis ni dah disediakan ruang chatting auto lagi,...nak juga try cara konvensional kan..layan jela

walopun benda2 gini menyenakkan perut sebab banyak sangat gelak..tapi kalo tengah bosan sorang2 tu..pasti akan teringat2..

haihh..sampai ada yang cakap.."camanalah aku nak jumpa bebudak ofis yang GILA camni?tu la sebab aku taknak transfer department lain"

eh2..sampai camtu sekali..ye, tu kisah benar..bukan kitorang yang menahan..tapi dia yang berat ati nak tinggalkan kitorang..PUIIIII *perasan*

No comments: