Sunday, April 29, 2012

potluck

last week department aku wat potluck.. macam biasala..aku jadi kepala penyamun..eh..kepala acara.. yang organize aku..yang emel aku..bab2 gini memang salunya aku jela yang kena kan.. diorang memang suka je bab makan2 ni..tambah2 lagi kalo time bos besaq takdak.. suma relax milek je dok makan..bukan main noo.. layan jela apa kitorang bawak untuk dimakan ye.. untuk makluman, potluck ni ialah untuk breakfast tapi aku tak makan sangat..sebab pagi tu dah temankan cik abang makan..aku pun termakan sekali..eh..termakan katanya..hahahaa
makaroni bakar tu aku order dari ana..sedap..1st try dia buat jual..salu jual kek je..hehe
nasi lemak bungkus sedap dari wati..ayam rempah uncle bawak
kuih2..apam tepung beras tu aku yang order dari kak fidah..kawan ana..sedap diorang kata..aku tak dapat rasa..huhu..ada karamel juga dari jannah..ni separuh je..pas kul 9 pagi..penuh meja..
laksam dibawa oleh adrina..tak rasa gak..

No comments: