Tuesday, April 3, 2012

parking dah siap dicat..

akhirnya..asyik balik kampung tiap2 bulan dok ngecat..akhirnya siap jua
bukan aku la yang buat..cik abang aku nyer keje ni..
ni la parking untuk umah kampung kitorang ye..muat la untuk 3 bijik keta park bawah tempat tu..hehe..kalo cepat balik kampung..dapat la parking..kalo lambat..sila park tepi jalan..eh,..di mana2 pun ada masalah parking space ye..


abaikan model tak berbayar itu ye..dia ingat aku amik gambo dia..pas snap aku cakap aku amik gambo parking..tensen je dia..ehehe


close up nyer..


sorang lagi model tak berbayar..:)


sebenarnya parking tu available je salu..sebab time balik kampung bukan salu sama2 pun..kekadang kitorang balik, yang lain tak balik..kecuali la untuk raya..memang kena berebut la..hehe

No comments: