Monday, March 5, 2012

manisnya kurma itu..

rasanya ramai kawan2 seofis aku dah update pasal ni kan
so,kalo sesapa yang nak tau lebih lanjut..sila jengah ke blog kekawan aku ni ye
ila & mya


ustazah baayah & ustaz wan akashah


aku up entry ni sebab aku antara pemenang kuiz sempena maulidur rasul aritu..sepatutnya acara penyampaian hadiah disampaikan oleh ustazah baayah tapi sebabkan kelewatan beliau tu, aturcara pun dah lari dari yang asal..tapi takpe..aku pun kalo kena panggil naik stage sure aku nyorok bawah kusi..sebab aku kan pemalu..arkkk..:P..ni la hadiah2 yang aku dapat..


dalam hadiah yang berbungkus itu ada CD lagu kump. nasyid..dan DVD jejak rasul..


alhamdulillah..rezeki aku dapat something tahun ni..tahun lepas join juga kuiz ni tapi tak menang..


tunggu next year pulak..apa agaknya adiahnya ye..

No comments: