Sunday, March 4, 2012

JA Family Day - prize giving + DRP

pas masing2 dah ke'basah'an..perut pun dah start kelaparan la kan..pas setel menukar baju dan bersiap..masing2 ke Dewan Terang bulan untuk lunch..
menu BBQ..macam2 ada..memang sangat puas ati..makan adalah super SEDAP!!


aku amik nasi goreng cina sket (tak nampak kan?ha..tersorok dibalik lauk2 tu..hahaha), udang BBQ, beef, sosej, french fries and coleslaw..ada gak sesi buah2an..tapi aku tak snap pun sebab tak makan durian..eh..ada kena ngena tak?haha


sesi ucapan by miss presiden JASC


segala hamper dan hadiah2


aku dapat DRP..lepas la belanja..hehe..tak la banyak..tapi cukup gak la untuk buat belanja dapur seminggu..RM180


bos besar bagi ucapan


penyampaian hamper kepada bebudak yang amik bahagian (ini adalah anak beliau sendiri..hehe)


anak kak ita


anak bos 'sedang', kris


anak hizwan, harraz


ketua kumpulan merah..dapat no.3


kumpulan biru dapat no. 2..(team aku la tu)


sang juara...yellow team..ben adalah ketuanya


penyampaian DRP..ni adalah bos 'kecik'...wakil untuk officer dia yang lambat sampai


ben n geraldine


sesi karok..hizwan n danial


marisa


hafiz


sesi rebut belon untuk bebudak..dalam belon ada duit..haha..berebut ok bebudak ni..dah rebut belon, kena letupkan pulak..kena la mak ayah tolong naik sama..


ms. president pun nak gak 'sumbang'kan suara kan..


ni adalah gambo time bekfas..aku selitkan jela sekali..haha


pun time pagi..ucapan alu2an by ms. president..


alhamdulillah..selamat sudahh..


planning nak organise benda ni dari tahun lepas lagi..bulan november ke disember camtu..event patutnya on January..tapi terpaksa ditunda atas ke'bz'an orang2 department aku ni..


tapi apapun..suma orang sangat berpuas ati dengan event ni..makan pun sedap giler kot..(tu sangat penting ok!)


abis event ni..means abis gak la tugas aku sebagai committee untuk sesi tahun 2011/2012..


semoga tahun depan aktiviti lagi meriah..amin2

No comments: