Sunday, March 11, 2012

1 and only..

bulan mac ni hanya fiqa je sambut birthday dalam bulan ni
bertuah la dia ..aku pun..tak payah la nak kuar duit banyak nak beli adiah..haha


fiqa..bday nyer pada 8 mac lepas..tapi mak langnyer lupa la pulak (tak penah2 aku lupa bday anak2 buah aku..kali ni bebetul terlupa..maybe sebab tengah banyak benda kot..huhu)


fiqa lahir setahun pas aku kawin..means tahun 2007..dah 5 tahun dah usia dia..kalo aku cepat dapat rezeki anak aritu..mesti sebaya la kot ngan dia..hehe..tapi aku redha je..ALLAH MAHA MENGETAHUI apa yang terbaik untuk kita kan..


hmm..dia dah masuk taska..tak tau la nak bagi apa..Y-pad tu macam ok je..murah pun ek..hehe..boleh order lagi tak derna?

2 comments:

lovelywa said...

selamat ulangtahun kelahiran utk fiqa, sama umur dgn anak sulung sy ;)

ItaYaniN said...

oo..tq lovelywa..alahai..mst comey..hehe..ngk awk pun comey..:)