Thursday, February 2, 2012

niyaz & nafis - updates

sebab maknya takde blog..
maka biler aku selit gak la updates bebudak ni di sini (sebab mak ayah diorang rajin baca blog aku ni..hehe)



si adik yang demam tapi still takleh dok diam..berpusing2 atas katil tu

abang dah pandai makan sendiri..tapi banyaknya yang keluar dari masuk ke mulut

si adik gitulah kalo ke mana2..tido tak ingat dunia



seee...



adik dah tumbuh gigi dah



naaaaa



mata besar



sejak dah pandai meniarap n mengensot ni..dia dah kenal orang..jadi kalo orang amik pun dia memilih..nengok muka lain je (selain mama, ayah n maklong dia) ..mesti nangis gigil2..apa ntah adik ni..

No comments: