Friday, February 10, 2012

new baby born

kerana ke'busy'an...aku terpaksa la publish citer basi ni agak lambat sket

dept aku memang tengah busy giler..ngan jadi committee untuk family day dept nyer..ngan miting macam2..

ni antara sebab kitorang ke'bz'an double2..sebab..salah sorang team dalam seksyen cuti lama sebab wife nyer bersalin..dia jadi tukang jaga orang berpantang katanya.


dah kata 1 seksyen..tak pegi nengok memang kena haruk la kan..jadi, kita ramai2 la pegi jenguk..


sebijik muka ayahnya

zoom in


rambut je kureng..haha


idung tu..mahal weii


wife wan, zura..pun 1 ofis ngan kami semua


tukang jaga orang bersalin, wan


dijamu dengan kudap2an..pegi time lunch..nak dekat licin gak la bekas2 tu..ishh..takleh dibawak majlis sungguh..hehe


zura dan anak2..ada terselit anak2 dara ofis aku dan mak zura

muka musykil lak depa ni

dah sudah..g soru lak kita..k.sarina dan wati

ella n k.ita

minah sengih, izyan & kak ogie the boss

yan, imah..imah posa aritu..so, dia amik bau jela makanan kitorang makan..suh tutup idung takmo..haha

me n minah sengih

jus alpokat..aiyakkk..aritu pekat giler kot..muak aku minum..

wajib order...tempe n tauhu bercili

embal sapi

me as usual...nasi goreng seafood


hadiah untuk anak wan..jauh datangnya..dari US..terer kan bos aku..beli awal2..so, kuar je baby terus dah ada adiahnya..ehehe



tak sabo lak tunggu orang melawat aku sok2 ni..haha..amin3

No comments: