Wednesday, February 29, 2012

JA Family Day - breakfast & poco2 session

untuk sesapa yang belum tau..family day kami tahun ni diadakan di Agrotek Garden Resort, Hulu Langat..

kenapa hulu langat?sebab dekat dan ada sungai..haha (ni tempat aku yang suggestkan..dah nak dekat sangat kan..)

event ni setengah hari je pun..start kul 9 pagi sampai 2 petang je..

penyertaan okla..susah kan nak organise benda2 gini..memang kena dapatkan kerjasama daripada semua orang..walau pun dept aku ni secoit je stafnya..tapi nak dapatkan semua orang untuk join event ni amatlah mustahil..oleh itu..kita 'on' je sesapa yang ada..sebelum ni pun dah 2x tunda sebab nak tunggu ramai join..

janji melayu katanya kul 9 pagi start..tapi aku sebagai AJK pun sampai kul 9.30pagi..camana tu?haha..jem la..sebab pagi tu ujan..hehehe..nasib cik president dah sampai awal..dan mujurnya segala persiapan kitorang dah buat hari sebelum tu..jadi pagi tu takde benda sangat pun nak buat..takla kalut sangat..

sampai2 je perut dah kelaparan..aku bawak sekali mycinta..memula dia taknak join..tapi sebab dah bayar..terpaksa la dia ikut..takkan nak biar aku drive sorang2..ilang arah jadinya nanti..kang nak g ke ulu langat..sampai ulu bendul pulak perginya..

dia kata nak join makan2 je..tapi games apapun suma taknak main..eleh..ye kan je..tapi biler tau grup aku tak cukup orang..dia kena join gak..ahahaha

breakfast set...agrotek caj RM4 untuk 1 kepala..bebudak RM3.50..ada mihun goreng, cucur bilis, buah2an campur, kuih ketayap..suma sedap2..cucur tu paling best..terus dari kuali katanya..hoho..plus pagi tu ujan kan..btambah2 la kitorang makan..


air aku minta 2 jenis..ada teh tarik dan nescafe tarik sebenarnya..tapi pagi tu nengok nescafe 'o' pulak dia letak..redha jela..urusan ngan agrotek memang 100% aku yang buat..


pas makan..kena la panaskan badan kan..dah makan kenyang..lat jadi lead untuk poco2


nengok mycinta aku tu..memula taknak join beriya2 kan..last2 biler nengok suma join poco2 tu..dia pun masuk..haha


TBC...games for adult..

No comments: