Friday, January 6, 2012

souvenir dari US

bos aku baru balik dari US..
pasni tiap2 tahun la dia ke sana..sebab anak dia blaja kat sana..orang ado-ado..huhu..bolehla kerap nak gi sana..kita ni orang biasa2 je..tak berapa nak ado..tak tau la bila lak jejak kasut kat situ ek..huhu..pasrah jelah..
seperti biasa sebelum pegi dia tanya kitorang kot2 nak kirim apa2..
tapi masa tu blum gaji or bonus..so tak berani la nak kirim..tambahan lak tukaran nyer 3x ganda kot kan..huhu..tapi aku suh je dia tengokkan kot ada final season boxset untuk SmallVille..
tak expect pun ada..sebab aku puas dok search nak cari web donlod, haram takde..kalo ada pun tak full..g kedai dvd pun takde lagi kuarnya..
pas 2 hari kot bos aku g sana..dia mesej kat FB kata dvd aku nak ada..wahhhh..sukaaaaa
moh nengok apa lagi dia bagi ye


beg yang comey


ni dia cinta hati..harganya US59.99..bos aku suh tolak 10% diskaun..pastu dia kata ada tax lak 7%...fine..sebenarnya aku kena tolak 3 % jela dari harga asal tu..dalam RM around RM185 (ikut exchange rate masa tu)..takpela..puas ati gak walopun mahal (kalo kat PS aku dapat around 60-70 je..sebab diorang caj ikut berapa CD dalam tu..1 CD dalam Rm6-7, so kira la berapa CD dalam tu..)..gambo cantik..aku rasa berbaloi sebab ni final season..memang boleh la nak wat kenangan..hehe


bos aku bagi baju tido kali ni..suma pun dapat benda yang sama..errr..i mean staff pompuan kat seksyen aku jela..ni saiz XL orang US..mak aii..aku sarung macam 3XL ok kat sini..bayangkan betapa besarnya..maybe aku kecikkan sket kot..sayang lak kalo tak pakai..


selain dari benda2 tu..ada la a few perfume bos aku saja beli banyak2 dan dijual kepada sapa2 yang nak..aku beli gak 1..USD10 harganya..hehe..apa brand ntah..tak ingat nak snap...:P

No comments: