Saturday, January 28, 2012

novel terpakai lagi

aku terjebak lagi..
kali ni 6 novel NB aku dapat beli dengan harga RM112 termasuk kos pos laju..
dah beli baru nyesal..ok..tak berguna dah..hehe



sebab personal parcel..kena la g collect kat mail room ok

novel2 lama yang susah nak jumpa dah..

giler best aku dah ada bahan untuk dibaca..*ngehhh*



rasa macam nak let go gak novel2 lain yang bukan tulisan NB..tapi rasa2 ada buyer tak?hehe

2 comments:

PUANSTOBERI said...

rasa ada yg penah dibaca antara buku2 tu. huhu :D

ItaYaniN said...

buku2 lama tu reen...sbb minat beli gak la utk koleksi..rasa antara tu dh penah beli gak tapi tak tau la ke mana2 peginya