Tuesday, January 24, 2012

food tasting la sangat..

last week kami ke agrotek, hulu langat..
motif asal sebab nak "food tasting" je..
dari ofis sampai situ nak dekat kul 2 ok..nak makan2 lagi..pastu balik ofis sampai kul 4..nice..


pintu masuk


bebudak ribena..jalan terhoyong hayang tu nak tunjuk betapa curamnya jalan nak masuk ke tempat tu

dah sampai bawah


see..air sungai mengalir deras..

jernih kan

parking yang disediakan

chalet untuk sesapa nak lari dari hiruk pikuk KL

jambatan yang unik..hehe

suasana

dalam restoran

syok kan

dewan..kalau ada nak wat penyampaian adiah ke..sesuai la ni

kami nyer food tasting

ada ayam gulai, sambal udang, ikan goreng,ulam2 n sambal belacan, telo masin

air fresh oren..sedap giler

kawasan nak buat aktiviti

aktiviti yang boleh dijalankan..titi monkey ke apa namanya

boleh mandi manda di sini

dah kenyang makan..nak balik kena naik bukit..sengkak perut..sampai terjelir lidah..haha




kepada yang berminat nak wat aktiviti teambuilding ke..family day ke..boleh la buat kat sini..makan pun sedap sangat..

sila layari web ni ye..agrotek

2 comments:

BONDAROCK said...

hari tu ktorg punya teambuilding pun buat kat sini ... paling best .. kambing bakar dia !!! maveles ! durian n buah2an pun ada masa dinner ktorg ...

ItaYaniN said...

erkk..kambing tu kalo ada pun aku x pandang..hehe