Thursday, January 5, 2012

bos besar punya 'treat'

kisah ni terjadi minggu lepas..khamis, 29 dec ..
aku sepatutnya keje separuh hari je aritu..
dalam kul 10 lebih gitu PA bos aku datang bagitau yang bos besar aku tu nak banje lunch kat staff yang ada aritu..memula malas juga nak join..tapi fikir mycinta pun lambat balik sebab dia g main pingpong kat gym..aku pun ok jela join depa..tak ramai pun..dalam 13 orang je yang ada kat ofis masa tu..tau jela..dah ujung tahun..suma dah bercuti la kan..
bos aku banje makan di Restoran Sari Ratu..sesapa yang tak tau..ada branch baru dibuka ditepi Houz Depot depan Pertama tu..memang restoran nasi padang..dulu aku rasa station kopitiam kat situ..now diorang dah beli kot kedai tu..


datang2 makanan dah ready..


nyum3


pinggan aku


jus alpokat..tapi tak sedap la masa ni..maybe dia pakai buah avakado yang muda lagi kot..so rasa agak kelat..coklat pun kureng


pas makan..ish3


ada 2 meja je..baju putih itu la bos besar aku..beliau muda lagi..belum 40tahun pun ..hehe..baju biru tu danial, sebelahnya aimi (tak kelihatan di gambo), sujen, ms. yan li & en azhar..


meja aku..uncle n en zaiman


lat, kak ita the PA & me..lat tu memang takleh jauh la ngan aku..heheh:P


faezah & shida


alhamdulillah...moga dimurahkan rezeki berganda2 untuk beliau yang sudi belanja kami..hehe


walopun ramai yang merungut sebab beliau banje time orang ramai tengah bercuti..bagi aku senang je..tu nasib la kot..dah time aku ada dia nak banje..nak wat camana kan..hehe

No comments: