Sunday, January 1, 2012

banana cheese

ingat tak masa aku g kuching aritu makan benda ni?
dari hari ke hari mycinta nak buat..dia la..aku tak rajin..aku suka makan je..hehe
1 hari tu..pas solat jumaat..gigih ni..beli goreng pisang siap nyer..balik goreng semula..tabur cheese dan susu manis..nahhh..idang bagi aku makan..haha
dah hidang depan mata kot..sapa tak suka..ngap jela..best gilakkk


dah ujung2 tahun ni aku banyak masa kat umah..abiskan cuti tahun..


tapi dok umah pun kekadang tak watpe..just rehat..(macam la keje penat sangat kan..heheh)


yang mycinta lagi best..misi dia nak gemukkan lagi bini dia..g beli McD la..masak tu la masak ni la..kemas umah..basuh kipas..basuh bilik air & toilet..kemas dapur..kain baju basuh..siap jemur..aku tinggal lipat je..memang sahih macam suri rumah tangga dia kan..sungguh!!untung aku dapat dia jadi suami ek..haha


aku lak? haha..bangun pagi kalo tak lebih kul 9 pagi..memang bukan aku la (kalo time takleh solat je..ehehe..tapi boleh solat pun pas solat tido gak balik..ngehhhh)..bangun tido kekadang nengok dah ada bekfas..wahhh..syok mehhh..camni biler masa aku nak kuruihhh...haihhh (ceh ..ngeluh..tapi sebenarnya happy je..haha)

4 comments:

I-am-Cheeky Kitty said...

waaahhh...I nak try the goreng pisang thing lar...nampak nyummss...pisang jenis aper? cheese jenis
aper- cheddar, parmesan, mozarella?

BHMB said...

pisang yang sedap nak guna..pisang nangka..ko g kedai jual grg pisang siap..ko tanya mana pisang nangka..tu sedap sket..masam2 manis..pastu cheese tu ko guna yg dah siap parut..aku rasa mozarella kot..yg siap parut pun ada jual aku rasa

I-am-Cheeky Kitty said...

Thanks Ita!!! Jumpa kat office on the 16th!

BHMB said...

ok..have a good rest:)