Monday, January 9, 2012

aktiviti ketika bercuti

masa ujung tahun aritu..aku cuti lama juga..sebab nak abiskan cuti tahunan..
biler dah dok kat umah..tak ke mana2..nak wat pe lagi kan..
melayan dvd jela
aku ni rajin membeli..tapi nengoknya kekadang makan bulan...hehe
ni pun sebab tengah bercuti..mycinta lak tak bagi beli dvd baru selagi tak nengok stok yang sedia ada..dalam hati ni dah tergedik2 lagi nak beli stok baru..tapi dah kena jeling..baiklah menengok dulu dvd yang dibeli itu..
gambo2 bawah ni suma tak ikut susunan yang mana aku nengok dulu
tapi aku ingat la tajuk2 nya..hehe
ada yang dah basi gak kan..tapi aku je baru dapat peluang nak nengok..kesian..
kebanyakkan citer aku beli dan nengok ni citer yang ringan kepala..takpayah nak fikir bebanyak..sebab aku nengok movie ni sebab nak release tension..kang tengok citer berat lagi tensen aku..haha ..purata aku nengok dvd ni dalam sehari adalah sebanyak 2 dvd..hoho..tu paling min la kot..max dalam 3 la..kang meletup lak tv n dvd player tu kan..


~ PROM ~





~ CHange-Up ~



~Monte Carlo~




~ Arthur ~



~ Something Borrowed ~



~soul surfer~


~ Captain America~


~ Harry Porter - Part 2~


~ Friends with Benefits~


~Crazy, Stupid, Love~


~Bad Teacher~


~Bridesmaids~


~Horrible Bosses~


~What's Your Number~


aku tetiba malas nak review..tapi dari kesemua citer aku nengok tu..kira boleh layan la..takde la best sangat..takde la buruk sangat..untuk release tension..ok2 je..


No comments: