Saturday, December 31, 2011

nasi padang

ada 1 hari tu..tetiba bebudak ofis ajak g sogo..
hoh..sangat jarang2 diorang ni nak berjalan time lunch ok..salunya Zzzzzzzz je pas makan
so, 1 hari tu..berjalan la beramai2 ke sogo..depa nak beli perfume..dah beli aku lak nak beli baju kurung siap untuk adik ipar aku..tapi sebelum tu..pekena nasi padang la kat Capital..
dah lama kot tak makan..
memang kena queue tapi sat je..meja depan tu kebetulan ada orang dah abis makan..terus cop la tempat..
aku amik nasi separuh & lauk2 macam kat bawah ni..harganya RM9.20..mahal ke??hehe..erkk..sila ignore sebab aku nyer motif memang nak meratah lauk gak..sebab tu amik nasi separuh je..hehe


nyum3


awat la depa tak besarkan kedai ek..ramai kot pelanggan nak makan..tapi kena tunggu seat kosong baru dapat dok..kuar la modal sket bagi pelanggan selesa..apa2 ntah..

No comments: