Friday, December 16, 2011

Kuching Trip - Tour Agent


ni ialah en. olis..driver merangkap pemandu pelancong sepanjang kitorang berada di kuching
untuk city tour kat kuching ni..aku yang cari sendiri..dari web mudah.my
sangat senang..korang pilih negeri apa..pastu kat ruang kosong korang taip je city tour ..nanti kuar la macam2 iklan..
so,aku tanya 2 company la..1 tu myrizhan & 1 tu bestway...minta quotation..
myrizhan tu bagi pakej best gak..1k je untuk 4 hari 3malam nyer percutian..
tapi aku tak amik myrizhan sebab masa tu dia suh aku decide cepat sebab dah tinggal 1 je kot transport masa tu..so, aku nak la fikir dulu kan..tau jela..sumanya kena ikut bajet la..
tanya lak bestway..selain response yang cepat..dia bagi best price gak la kat aku..
sebab aku just nak 2x airport transfer (jemput & hantar) dan 2 hari city tour..dia caj aku hanya RM620..murah tak?ok la..sebab sehari untuk city tour tu dia caj aku hanya rm270 je..bukan 1 kepala tau..tapi untuk angkut semua skali dalam 1 van..kira murah gak bagi aku
airport transfer dia caj rm40 je sekali pegi..macam kes aku aritu masa datang kena jemput 2x tu..2nd trip kena g airport tu kena bagi dia extra rm30 la..

kalo sesapa yang akan bercuti ke kuching dan berminat..sila hubungi mereka2 ni ye.:-

En. Bahtiar 013-8136441 @ En. Olis 019-8764955
or email pun boleh..kot nak bajet2 dulu kan..best_way80@yahoo.com
diorang ada blog juga..sila klik => bestway

No comments: