Sunday, December 11, 2011

Kuching Trip - Jalan2 @ Waterfront

pas soping kek lapis, en olis bawa kitorang ke waterfront..
sori..sebab sibuk sangat nak membeli belah..kitorang lupa terus nak amik gambo..nasib ada encik google..

ari en olis bawak tu kitorang tak membeli sangat..(ye ke..haha)

esoknya pas bekfas kitorang berjalan2 la lagi..menyusuri jalan di tepi2 sungai tu..

deretan kedai yang ada..terima kasih en google

cantik gambo ni..terima kasih en google..tu penambang tengah tunggu penumpang..eh..macam pantun lak


ha ni baru la dari kamera aku

jumpa benda pelik sket kitorang bergambo..pelik la sangat peta je pun kan..jangan ditanya akak aku si ayu tu g mana.dia ngan family dia memang panjang langkah..kitorang baru sampai sini, dia dah ke mana2 ntah..

pose lagi

bagus sign ni..tapi agak banyak juga signboard camni kat sini..

depan astaka ke adun negeri sarawak

perahu yang nampak sangat kecil..hehe

merenung masa depan or memikirkan bila lagi akan datang ke sini?hehe

me n mycinta..harusss

korang jalan2 jangan nengok atas je..cer sesekali nengok bawah..ada history kuching juga..

orang kata biawak melintas ..ada sesuatu yang buruk bakal terjadi..erkkk

view pada waktu malam..cantik kan

sesapa nak naik river cruise pun boleh..ada restoran dalam tu..tapi sorang kena bayar rm60 kot



jom nengok reaksi niyaz masa tunggu kami2 ni soping..haha..


alahai...sabar nyer menunggu

eh..ada orang amik gambo saya laa

adoiii..nak terkucil lak..cepat la mama

eh..tetiba ada geng pulak..



hahahaah..sebelum korang termuntah2 nengok entry dan gambo2 kitorang kat kuching ni..baiklah aku stop gambo n entry pasal jalan2 kat kuching..

later entry makan2 lak ek..

No comments: