Friday, December 9, 2011

Kuching Trip - Cat Museum

dah sampai pun tempat wajib datang kalo korang jejak kaki kat kuching ni
masuk adalah free..jangan risau..cuma kalo nak bawak masuk kamera/digicam kena caj rm4..nanti diorang bagi stiker ..kena la lekat kat kamera korang tu ek..
sebelum masuk kita amik angin kat luar dulu..ada replika umah melayu sarawak..


am macam nak terkucil je nengok..haha


am lak tolong amikkan gambo..tak bawak tripod pun datang sini..so, kena la sesapa amikkan gambo..


depan pintu masuk


kat sini je dah berapa banyak gambo dok ada..suma memang foto gedik..hehe


ha..suma nak feeling jadi kucing..silakan..


saya pun juga..hehe


ada kedai souvenir juak


barangan hello kitty


geram ngan patung2 kucing kat dalam tu..macam2 ada..comell


bergambo ngan cat burglar..niyaz wat muka pelik..haha


am ngan benda ni pun nak bergambo..ntah apa2..layan jela


eh2..baru la ada muka si dia..hehe (ni request dia sndiri nak gambo camni..salunya dia memang elak nak bergambo secara berduet or single....ramai2 takpe lak..hehe)


si budak2 kecik (untung bebudak kecik ni..dah merasa sampai kuching..aku umur 23tahun baru merasa 1st time sampai sini..huhu)


sila la tinggalkan jejak di buku catatan ni ye..


sambung berjalan lagi...

No comments: