Thursday, December 15, 2011

Kuching Trip - Back to KL

sebelum check-out jom kita pose2 gedik dulu dalam bilik hotel ye..


nia ..dah pandai bergaya depan kamera dah..



nia with me



with anak2 buah..nurin, adam n nia



atas katil..maknya pun ada skali



say 'hoyeahhhhh'



nak buat pose bertingkat2 tak jadi...suma terjatuh..haha..eh..tetiba acu nyelit



dah pose kat bilik diorang..kita g bilik akak aku lagi sorang lak..budak tak reti buat 'peace'



ramai2

budak kecik ni senang..orang memekak camana pun dia leh tido je..

luggages akak aku..banyak giler


ni aku nyer..hehe..1 paperbeg lagi untuk barang2 yang dibeli..



kitorang memang minta late check-out untuk 2 bilik..(untuk akak2 aku..sebab ada bebudak kan..senang la nak lepak2 n rehat ...sebab flight kitorang adalah malam..jadi lama lagi la nak kena tunggu..kalo minta late check out sampai kul 6pm, diorang caj RM50+ , so total aku kena untuk 2 bilik adalah RM116...so, 1 bilik termasuk tax adalah rm58..ok la kan..)



ready to go to the airport



- us -



macam tensen je muka nak balik..haha



baru la lengkap..flight balik nasib baik takde masalah..alhamdulillah



nurin dok 1 row ngan aku..



last but not least..me n mycinta


sebelum balik tu..aku dah siap beli McD untuk makan di airport..banyak gak la makanan..aku letak dalam laundry bag dan letak kat bebetul tepi masuk..pastu masa van sampai nak angkut kitorang g airport..aku pun terus je masuk barang dan kitorang pun menghala ke airport..
pas letak bagasi baru akak aku ingat..dia tanya aku mana foods suma..baru la aku menepuk dahi kan..terus sms en. olis suh tolong amikkan..(dari airport ke hotel dalam 20min je kalo tak jem)..nasib la dia nak tolong..hehe..


yang ni memang salah aku la..huhu..kronik la masalah pelupa aku sekarang..macam2 benda nak fikir kan..kalo tak..memang burned jela foods kitorang tu..huhu

No comments: