Monday, December 19, 2011

December babies' B'day

last friday aku order special cake dari kawan aku, si rohana ..caramel rainbow cake..
sedap gilakk..
sempena birthday makhluk2 kesayangan kami kat ofis ni



kek nyer..serius sedap



mereka yang menjadi kesayangan..Kak ogie & lat



muncung macam angelina jolie je si lat..haha



potong2..



pose dulu


hadiah adalah dishare2..ni untuk k.ogie..kotak tu recycle nyer a4 box..haha


penat aku wrap lawa2 ok..dia koyakkan camtu je..terus kuarkan adiah nyer..


2 mangkuk hiasan untuk kak ogie...gigih aku jalan sorang2 kat sogo mencari benda ni



ni lak kain pasang untuk lat..(aku cari kat jalan tar..cantik tak?sweet giler kaler dia..)




setiap kali macam biasa memang aku lah orang yang kena cari adiah...kek dan lain2 tu..


kalolah aku takde kat dept ni lagi camana agaknya ek?hahahaha

No comments: