Wednesday, November 30, 2011

parking pun nak rebut..huh

ada sekali tu..balik keje..nak g pasar malam
terus la nak park kat tempat lapang tu..memang situ untuk motor..tetiba ada keta hon2
eh2..awat lak..
boleh lak dia suh kitorang park kat belah sana..
wahh..suka2 je kan..tapi malas nak gaduh pasal benda kecik..so, kitorang beralah..
tapi dia buat muka tak puas ati..mycintaku pun sound jela..parking pun nak rebut..
lama giler wei dia nak turun keta..apahal kan..tak salah kalu apsal nak takut..macam la kitorang nak apa2kan ko kan..orang pun nak beli makan je kat situ..gilo..
ni la ketanya..nasib aku snap gambo tu dah memang blur..kalo tak terpaksa la aku cover tang plat no tu..hehee


ntah apa2 la ...orang camni pun ada dalam dunia ni..selfish giler..
dasar bossy..

No comments: