Monday, November 21, 2011

ke alor gajah..

pas check out dari PD...sebelum balik, kitorang nak cari tempat untuk lunch la
memula nak cari area PD je..tapi abang ipar aku guide last2 sampai alor gajah..adehh..berpusing pulak kepala aku dok belakang (kan dah jadi mem)
sesat barat sumanya..
sampai alor gajah dah kul 1 lebih..ngam2 time lunch..
tapi tempat sate tutup lak..sate kat medan selera alor gajah adalah sedap ok (aku salu gak singgah makan kalo antar adik ipar aku ke UITM Lendu)
yang ada nasi ayam penyet..sapu jela..dah lapo kan..malas nak fikir..
ni la rupanya nasi ayam penyet...kuah kicap pekat..diorang panggil kuah jawa..erkk



nasi ayam penyet..


kuih udang set untuk 4 orang makan RM8..ada kepak ayam, popia..telo rebus..macam2 lagi..sedap!


pas makan..singgah kedai kraftangan/belacan..pastu terus balik KL..


sepanjang2 jalan aku tido je ok..dah kata mem kan..tapi bahagia sebab aku tak payah dengar adik aku bebel lagi..dia kata ngeri nengok aku drive..hahahah


tak lama lagi mesti aku leh jadi pemandu F1 la kan..heheheh

No comments: