Tuesday, November 29, 2011

ikan bakar bellamy

blog aku ni asyik citer pasal makan je kan..hehe
nak wat camana..dah kira favorite hobby aku gak kan..
eh..bukan aku je..tapi kami kat department ni..hehe..ada geng suma jalan laa..
ada la 1 hari tu..mentang2 salah sorang drive ...tengahari menjelang je suma nak kuar g makan..amboiii la sangat kan..
tetiba ada yang tingin nak makan ikan bakar kat jalan bellamy..ngalahkan orang ngandung lak dok ngidam2 ni kan..haha
tapi kitorang ni ikut jela..
ni menu yang aku amik..


tapi harga reasonable lagi..cuma rasa macam ada yang kureng..quality dah lari sket kot..sedap lagi kot ikan bakar kat area umah aku..

heh..

No comments: