Sunday, November 20, 2011

berhari raya 'korban'

rentetan dari kejadian 1st time drive tu..esoknya aku drive lagi..pagi raya tu bawak sampai kubur arwah mak je..pastu amik adik aku, am dari umah abah aku..

masa bawak g kubur tu..mycinta dah geleng2 kepala..sebab aku langgar cermin tepi keta orang..depa ni 1 hal..dah la jalan sempit..park suka2 hati je tepi2 jalan tu..pastu aku terlanggar la sket..ala..belum kena actually..macam nak kena..sebab aku cek cermin sisi aku tu takde calar pun..hahaha..masa nak kena tu..(kalo aku kedepan sket..sure kena!)

pastu mycinta cakap "camana la ni nak bawak sampai PD" sambil geleng kepala..

ala..relax la kan..bukan aku hentam bumper keta orang..hahaha

pas lunch kitorang bertolak..kali ni bukan dekat2..amik adik aku, iwan pastu terus ke PD..hahaha..risau juga..tapi ada guidance dari adik aku, iwan tu..
tapi tobat la naik ngan dia dah..memokak yo dia..

"ko masuk situ, jangan masuk sini!!.."
"ko jangan potong..bagi dia jalan dulu!!"
"ko laju sket..slow sangat la weii!!"

tertekan aku nak drive okkk..

plan ke PD ni baru gak la dirancang..kebetulannya aku dapat resort..

tapi 1 unit je pun..takpela..usung toto n narita la masing2..

sampai2 dah kul 6petang..masing2 usung bekal..

letih drive sampai malas nak snap gambo..pagi soknya baru la aku snap gambo

sila la nengok ye


susun atur bekfas..agak meriah sebab ramai kakitangan



cucur bilis yang dimasak dalam oven..sebab terlupa nak bawak minyak masak..sekian



diorang ni takde keje lain..jumpa pool..masing2 tak kering dah terjun..



kakak aku stress sebab anak dia lena tido dalam ekon..so, kepala suda pusing sebab umah dia nampaknya kena la pasang 1..haha



pose atas katil



pose sakit pinggang



menjeles nengok akak aku yang kurus..



pose duyung



pose tak kuasa



cehwahhh



pose atas katil



baru ingat anak ke..haha


bukan main nafis tido..orang dah nak balik dah pun..amboiii




sebab tak nak dengar bebelan lagi..time balik tu aku pas kunci kat adik aku dan aku dok belakang jadi mem..
sekian

No comments: