Saturday, November 19, 2011

1st time..

sejak WVW 9**0 menjadi hak milik rasmi aku, boleh dikatakan aku berapa kali je drive..
rasa takut, nervous suma ada lagi
bayangkan la..aku ni lesen dah ada since tahun 2003 or 2004..pastu sampai dah full license pun..tak bawak2 keta lagi..
ni terus beli keta auto lak tu..masa blaja dulu keta suma manual je
so nak bawak keta ni aku takleh nak tnjuk sangat takut aku tu kan..
jadi, masa sabtu lepas2..akak aku mai..kitorang nak beli barang2 makan nak bawak g PD..so, aku cakap takyah bawak keta banyak2 la..since dia anak beranak je ada kan..aku, mycinta, acu n dia anak beranak..naik myvita je suda..
tunjuk berani beb..padahal 1st time tu nak drive jauh sket dari umah aku
anak buah aku si niyaz tu dah melalak2 dalam keta sebab dia ingat ayah dia nak drive..so, aku yang tengah bawak ni memang kena fokus bebetul ..sepanjang2 jalan la si niyaz tu melalak..sabar jela aku
perjalanan dari umah ke k4 tu sebenarnya dalam 15-20 min je..tapi aku rasa aku bawak seslow giler..haha
tapi alhamdulillah..selamat masa pegi..cuma nak parking tu aku slow lagi la..hati2 sebenarnya..takut keta baru tercalar..hahaha (aku jenis sayang harta ok..)
sampai k4 elok je sibotak kecik ni tak melalak..dok dalam troli pun suka je..
saja tau..aku yang tengah drive tu Allah je yang tau camana aku rasa..
takut..bawak nyawa orang..bukan sorang..tapi ramai lak tu..haihhh


budak gedik..ni dah ok..dalam keta melalak macam nak keluar anak tekak..sepuk baru tau!


nak juga selit..huhu


barang2 yang kami borong..


esoknya tu hari raya haji..nak tau citer?haha..tunggu..

No comments: