Sunday, October 30, 2011

yong tau fu @ Ampang Point

jumaat lepas aku, jannah, aimi plan nak g jalan TAR memula..diorang nak cari kaftan untuk pakai time dinner..
tapi masuk kul 10pagi..masing2 dah cakap malas nak jalan..dan plan nak g KLCC lak..
aku folo je..pastu tetiba kul 12.30 tengahari..time nak kuar tu..tetiba diorang nak g wong solo lak..ni konflik diri si aimi la..fikir tu nak makan tu..fikir ni nak makan ni..petamak tul laa
last2..decided nak pegi wong solo ampang je..aku seperti biasa..i follooowwww..
tapi kali ni dijoin bersama danial selaku driver yang dilantik..
tengah jalan nak ke parking..terjumpa may yeow..(ex colleagues)..ajak sekali..
sudahnya kereta kelisa jannah dipenuhi muatan seramai 5 orang ok..
nasib la si may ngan aimi kecik je..boleh la bersempit2 kat belakang sat.
sampai wong solo..dah masuk dalam pun..tetiba pekerja tu kata tutup sementara solat jumaat..sabar jelah..ni la orang kata takde rezeki..huhu
bebudak tu perut kecik..diorang siap kata nak makan subway je..hoh..aku setakat subway tu..untuk minum petang aci la..ni lunch kot..perlulah something yang lebeyyyy..
sudahnya aku yang decided nak makan area ampang point saja (terkenang time lepak pas sekolah dulu2...hehe)
bebudak tu..meround nengok kedai tu..nengok kedai ni..last2 decide nak makan yong taufu je..apakahh..adehh..ikut jela..harap2 kenyang..hehe


may & jannah

me & aimi


nengok..kenyang ke?share 4 orang..ooo..lupa..danial turunkan kitorang je kat sini..dia g solat jumaat kat hotel de palma..


tambahan ..chicken wings je..huhu


eh..ada lagi..aku nyer favvy yang kembang tu..

a few lagi dalam soup..jannah & may makan nasi..tu pun depa share..masing2 takut sangat gemuk..apa ntah..


total makan berlima orang (danial joined last minute) ialah rm37.30

murah juga kan..tapi sahih tak kenyang..balik tu singgah lagi beli kuih2..untuk spare time petang2 ..hehe

No comments: