Wednesday, October 5, 2011

OTW balik..

dalam kul 3lebih kitorang dah bertolak balik..
sebenarnya aku ada jemputan lain
kawan ofis aku, tina buat majlis cukur jambul untuk puteri dia tu..
aku dah informed dia awal2 yang aku maybe datang lambat sebab ada urusan lain..
aku datang pun sebab nak sampaikan adiah dan angpau2 kiriman kekawan ofis yang lain juga..
so, gerak dari taman sri gombak dah start ujan lebat..sampai umah tina dah kul 4 camtu..
majlis dah pun selesai..
mak tina ajak makan..tapi aku takleh nak berlama2..sebab sian kat anak2 buah aku masing2 dah tergolek tido..so, dah sampaikan apa yang patut..aku pun gerak balik..dari umah tina ke rumah aku dalam 10min je..hehe..


tq for inviting tina...semoga areesya membesar menjadi anak yang solehah k!:)

No comments: