Monday, October 17, 2011

lunch @ tupai-tupai

sempena minggu birthday aku
orang2 ofis aku bawak makan kat sini
**diorang memang sayang kat aku kan..hahahah..**
tak payah perasan..ni bukan sebab birthday aku..tapi sebab kebosanan nak makan kat ofis sendiri..dah ada orang rajin nak drive..(keta BMW & Mercedes lak tu..huhu)..kita followww jeee




sekali lagi kat sini



nasi separuh + kuah lemak + kerabu perut + pucuk paku goreng belacan + sotong masak kunyit + sambal tempoyak + bergedil..

air epal

licin...tapi nengok apa aku dok susun tepi tu..ye...cili api sesaja..panas perut aku..balik tu siap la asyik g toilet je..


total makan tu..rm11.60..ok la dari tempat makan kat ofis aku ni..heheh..
sedap..banyak pilihan..harga yang memuaskan..:)

No comments: