Thursday, October 20, 2011

Lepak'ing' @ A-Malik

minggu lepas memang status aku kat FB asyik meroyan je
sebabnya aku kena stay back..lama lak tu..yang lagi aku hangin aku stayback tunggu lama ..kejenya kena fax surat kat negara2 je..tapi tunggu sket nyer lama..yang diorang release 1 negara je..tensen tak
aku dah la nak balik masak lagi..iron baju..basuh n jemur baju..macam2 nak buat..novel pun nak abiskan baca..nak layan dvd lagi..eh..tu aktiviti sampingan..
urghhh..tensen ok..biler dah balik lambat..alang2 tu memang kena makan kat luar jela..dah penat kot..takkan nak masak lagi..memang keje si acu asyk kuarkan ikan dan barang basah ...pastu simpan balik..esoknya berulang lagi keje yang sama..sebabnya susah nak jangka aku balik kul berapa..dari seminggu tu..bukanlah hari2 aku balik lambat sebab keje..aku balik lambat sebab mycintaku involved ngan games lagi..tu la sebabnya gak..
belum sebulan..baru seminggu dah pening nak makan apa..last2 kita pegi mamak jela..


teh tarik..


ni mycintaku punya..megi ke mi goreng taknak sayur letak telo mata


ni aku nyer..jangan terkejut..aku memang kelaparan..aku order roti telo bawang ngan roti bakar....roti bakar tu cicah ngan teh tarik..fuhhh..heavenn!!


nampak macam aku je banyak makan kan..takdenya..mycintaku ada side order lagi..telo separuh masak 2 biji..termasuk telo mata tadi..malam tu je dia balun 3 biji telo ok!!sekiannn

No comments: