Tuesday, October 11, 2011

It's my bday!!!~part 2~

pas setel makan kat restoran tu..kitorang beramai2 pakat nak g ke tasik..ingatkan tasik seberang je dari restoran tu..tapi akak aku g bawak masuk town..pegi tasik shah alam..adehh..jem 1 hal..nak cari parking 1 hal
apapun..seronok beronok2 biler berkumpul ramai2 camni..
layan je...senyum..tak perlu kata apa2


nak potong kek pun kecoh..hehe


tak pernah2 tau celebrate birthday ngan family sampai camni..


nengok la..aku memang tak tahan betul la..kena tiup lilin bagai..aishh..really not me..

anak2 buah dah tak menahan nak terkam kek itu..ok2..pose potong kek..hehe

akak aku cakap gambo dia takde..ok2..kasi can

kek dah senget..hehe..ke hulu hilir di usung..mana tak senget

mycintaku yang bersubahat

serbuuuuuuuuuuu

uyin snap gambo ni..

sibuk nengok balik gambo yang diamik

sian..makan atas tisu je..huhu

dari kiri..abg yazid, abah & abg bob

ayu dah macam makcik2..haha

~us~..dah complete! yeahhh..kalo ada arwah mak lagi best..:(

hehe..ni masa suma tunggu turn nak dapat kek..

konon candid..ntah la ...tak menjadi..hehe

rasa2 kek ku..sila2

mercu tanda shah alam..

pose makan kek..aku?tak makan kek sangat..tapi atasnya ada anggur..aku belasah yang tu..hehe..kek disponsor oleh iwan..

botak kecik tengah pose untuk ayah dia..

gambaran lebih jelas

sian abah..akhirnya keseorangan..hehe

sian nafis takleh makan kek..hehe

jom..ngappp

botak kecik tengah makan

adam..nengok kek..dah tinggal sket..hehe

am..sedap ek..

uyin memang suka kek..

ni jangan cakap..sampai 2x dia makan

snapshot

again..abah..


~me & mycinta~



to be continued...

No comments: