Wednesday, October 26, 2011

eh..ada lagi..??

ingatkan birthday aku dah lama lepas takde dah adiah..
tapi ada sorang manager ofis aku ni pagi2 dah letak 1 paperbeg...nengok dalam eh..ada buku laa
aritu dia ada tanya..buku apa aku suka tapi takde lagi..aku suka the series of "shopaholic" ni..
cumanya tau jela..novel english adalah lebih mahal dari novel melayu..maka aku terpaksa suka nengok jela..hehe
so, kebetulan dia pegi "big bad wolf" kat serdang aritu..dia belikan aku buku2 ni..
sukanyaaaa...akhirnya ada collection novel ni ngan aku..tapi2..




cute kan?


nengok kabinet novel aku..tu yang bahagian atas tu..bersusun tegak n melintang..tu suma belum dibaca..how mehhh..


fuhh..lotih gini..alamatnya aku xleh tambah koleksi la sementara waktu ni..huhu..abiskan jela apa yang ada dulu..

No comments: