Monday, October 3, 2011

borong kain ela!

last friday aku kuar jalan TAR..jalan sorang2 je ok
ajak bebudak ofis aku ..sori..bercinta la kalo diorang nak folo
alasannya..penat nak folo aku jalan laju macam lipas kudung..hehe
aku kuar bukan saja2..sebenarnya ada misi..mencari adiah untuk birthday girl kat ofis aku ni ha..ada 3 orang..pastu ada lagi sorang kawan aku nyer birthday 1 oct aritu..


ni kain apa ntah..opal kot..kena lining..tp cantik kan..harga asal rm65..tapi dapat rm45 je

sekali ngan tudung..rm23 je aku dapat..instead of rm25 harga asal


ni aku dapat rm35..tapi aku beli 3 pasang dapat rm100


termasuk ngan yang atas tu skali

dah siap masuk dalam paperbeg..malas nak wrap

muka happy dapat adiah..IZYAN!

faezah..


salu aku je yang jadi organiser untuk sesi beli adiah ni..

kot sok turn aku..perlukah aku gak yang kena beli?ahahaha
ni sebenarnya ada lagi sorang..lina..tapi dia still on MC..so, adiah nya belum diberi lagi

2 comments:

BONDAROCK said...

Ni sempena apa ? Kenapa aku tak dpt pun ? Kan hari tu birthday aku ! :P

BHMB said...

ni utk bebdk ofis..kitorg mmg tong2beli adiah bg depa..kan aku ajak ko kuar skali g Jln tar..sapa suh x ikut..kalo tak dpt la sekali..rugi sndiri:P