Sunday, September 4, 2011

ubat VS bunga

ni entry 2 in 1..takde kena ngena antara dua2 nyer pun
tapi ni kejadian pada hari last bekeje aritu laa..


pasal ubat ni..aku kan ari jumaat last bkeje tu dah start tak sedap badan..nak demam tak demam..selsema..sakit tekak tu dah ada..so, amik langkah mencegah sebelum parah..pegi klinik bawah terus la mengambil ubat2 ni..untuk stok balik kampung nanti..

pasal bunga ni pulak kebetulannya ari jumaat lepas juga adalah hari jadi (birthday) big BosS kat ofis aku ni..suma department aku rasa antar bunga kat dia..ni dari department aku..cantik tak..


suka la hai nengok orang dapat bunga...takde ke sapa nak bagi aku bunga?

aku memang minah bunga..tapi mycintaku bukan mamat bunga..how mehhh..kena beli n send kt diri sendirikah?ehehehh

No comments: