Monday, September 26, 2011

ofis raya gathering

last friday department aku buat jamuan raya..lebih kepada potluck style..
department aku ni ada 35 staff je..tak ramai..
salunya kami bergabung dengan department lain..
tapi tahun ni mereka2 taknak geng ngan kami dah..huhu..so, kami terasa dianaktirikan..jadi, buat jela sendiri..ala kadar & buat syarat orang kata
masa kejadian tu pun tengah tak ramai staff...sebab ada yang travel..ada yang cuti bersalin (4 orang), ada yang cuti sakit..ada yang cuti saja2..macam2 la
yang ada dalam 20 lebih je kot yang tinggal..hehe
tapi meriah tu tetap la meriah nyer..
makan pun sampai sendat usus besar..aku adalah organiser...aku bawak spagethi goreng je..fikir sampai buntu nak bawak apa..ingat nak buat kek batik...tapi tak tau la angin pas bulan posa ni..angin malas je yang bertiup kencang..hehe




ketibaan semua staff..semua dapat angpau raya..tapi amount je lain2..hehe


pemenang angpau raya terbanyak..huwaaaa (see..betapa jujurnya aku..walaupun aku yang masukkan duit dalam angpau..tapi bukan aku yang menang..aku pun sebenarnya tak ingat kaler angpau yang aku isi amount banyak2 tu..aku pun dapat angpau rm1 je..huhu)


happy tak abis2 menunjuk angpau..muka2 yang dapat rm1..haha


sebelum makan..kena la pose dulu


mini treasure hunt


minum n pose..pantang nengok kamera..poyo!


dessert & drinks


ada lagi..


sebahagian makanan berat


happy sungguh muka pemenang ni..


muka2 fotogedik..ni sebelum treasure hunt bermula


minum petang tetiba ada carrot cake..brought by adrina..sedap giler


on ur mark..get set..go!


ada yang terliur?


tema adalah pink n ijau..


us - 1st


us - 2nd


- candid -3rd

us -4th


penutup..


alhamdulillah..berjaya juga agenda yang dirancang..coming soon..family day pulakk..:)

many more photos lagi kat facebook aku

No comments: