Friday, September 16, 2011

melawat orang sakit

sori la aku baru nak update..
ni kisah aku melawat orang sakit di hospital ampang puteri..
hari aku pegi melawat tu tak ingat la pulak..
haha..nampak sangat la dah lama kan..pesakit adalah sorang manager di department aku
sakit batu dalam hempedu..macam2 penyakit dalam dunia sekarang ye..uhuhu..mintak jauh..


en. azhar (pesakit) dan kak ita (PA bos)


me & my bos, kak ogie

kalo gi memana, aku ni dah kira macam penumpang setia keta bos aku..sebab aku ni ibarat GPS untuk dia..heheh..
now dengarnya en. azhar dah elok..alhamdulillah..
sunyi kat department aku sekarang..ramai benor yang tengah cuti bersalin dan cuti sakit..leh kira berapa kerat je yang ada kat ofis..huhu..

No comments: