Sunday, September 11, 2011

daun ketupat kering



**gambo ehsan dari carian google..trima kaseyyyy




raya tahun ni rasanya takde sehari pun aku layan rancangan kat TV...

bosan lah ...diorang dok ulang filem tu berkali2 dah..ni raya tayang la citer best sket..apa laa


drama ni antara yang terbaik aku penah nengok..


karya rashid sibir..terbitan rosyam nor sendiri..


tak silap aku tahun 2007 ke 2008 drama ni keluar..


aritu aku baru je baca paper pasal ulasan rancangan TV tahun ni...dia baru cakap takde ke drama sehebat Daun Ketupat Kering ni..tup2 aku melayan paper nengok intisari rancangan..ada la ulangan citer ni kat tv2 kul 12malam sabtu lepas..apa lagi..takkan la nak lepaskan kan?


haruslah tercongok depan tv..


sanggup tu tido puas2 petang tu (baru sampai KL dari pahang)..malam nak berjaga sampai 2 pagi sebab nak layan citer ni..


sadis...sedih..memang meleleh & bergenang air mata dok nengok citer ni..walopun penah nengok berkali2 dah..


aku rasa kat youtube dah ada kot depa upload citer ni..cer korang try search nengok kot ada..


jalan citer yang best..ada mesej..pelakon2 yang mantap...memang terbaik la


aku malas nak review sinopsis..korang nengok sendiri boleh?


harap2 citer ni depa ada idea la kuarkan dalam bentuk DVD pulak..mesti aku beli wat koleksi..


silalah...



p.s: takleh bayangkan camana kalo bebetul aku pegang watak si mak tu..tunggu anak2 dari malam raya sampai ke pagi raya..tapi yang tiba hanyalah keranda2....kalo korang camana??

No comments: