Saturday, August 13, 2011

takleh dok diam

si budak botak kecik ni..sejak ada adik..dia menunjuk2 sangat perangai tak semenggah dia
sengaja mencabar kesabaran kekadang tu..
nengok ni..akak aku rajin MMS gambo anak2 dia..


nengok dia kaco ayah dia drive..


bila orang tak layan..mula la dia baru reti nak nengok view..


tapi ada 1 hari dia tetiba jadi baik..tetiba okk..terus akak aku MMS gambo dia..muka sangat behave kann..



nengok tu..tak bergerak2..


tapi sat jela..pastu dia pun start la perangai dia balik..cubaan nak amik jam ayah dia


cubaan nak sarung kat tangan sendiri..tak sedar diri nyer budak kan..


sama gaya ..anak bapak..ahaha


sian si kenit ..kena dok belakang..

time ni jela dia dok diam..time tdo..tp nengok la stail dia tdo..gaya orang kaya okkk..mampu?hehe



No comments: