Thursday, August 4, 2011

sesi lepak bersama adik beradik

tarikh : 23 July 2011

lokasi : Restoran A-Malik, Danau Kota




dah lama tak pekena cheese nan kat sini..mabeles..!!

aku mintak ayam goreng dia bagi ayam tandoori..pandai2 je kan..


kembar tak seiras..hehe


acu tekak melayu..nasi goreng kampung..pun kena paw ngan aku sket..nampak sedap..


roti sardin ni sapa nyer ntah parking kt depan aku..


roti bakar..ni memang fav aku kalo ke mamak ..nak try rasa camana depa nyer roti bakar..tapi yang ni terbaik..lebih2 lagi biler di cicah bersama teh tarik..masya allah..best giler!



Tarikh : 25 July 2011

Lokasi : A-Malik lagi (repeat)



sate warisan katanya..sedap2 (makan busat sbb dah gaji..heheh)


ni mycintaku punya..telo 2 biji separa masak ngan roti bakar..aku pandang2 jeling je roti tu..last2 dia tau peel aku kan..dia tinggalkan la 1 keping untuk aku..dasar perut tempayan kan..hehe

ni aku punya..nasi goreng kampung..teringat2 terkenang2 acu nyer order aritu..aku repeat order..eh..tapi macam ada yang kurang ni...mamak..enggevaaaa..



haa...baru la complete..ni pun LICINNNNNNNNNNNNNN



memang kalo tiba nak bulan posa kita nyer aura makan semakin menjadi ek?ke aku je?haha

No comments: