Tuesday, August 23, 2011

sesi kemaskini..

sekarang hobi aku adalah mengumpul tudung sarung yang ada 2 ton warna tu..yang bawah dok ada kerinting2..

hehe..dah ada beberapa kaler dah..

so, masa sesi kemas ngemas tu..tudung2 yang tak nak pakai dah diletak kat tepi and dah start basuh..tu tak decide lagi nak buang/recycle wat kain buruk or bagi anak buah aku g ngaji..

pas dipilih2..ni jela yang tinggal..



pun masih banyak..tapi okla..lama sket bertahan..sebab kaler hampir suma dah ada..
harap2 aku leh menahan nafsu supaya tak tambah stok lagi..huhu

No comments: