Saturday, August 27, 2011

deko raya

setiap tahun aku lah orang yang kena hias dept ni..
orang lain bukan tak kena tapi tak rajin je..hehe..
lagipun sejak aku dapat 'creativity award' aritu..suma dok tuding jari je kat aku bila tiba bab2 hias2 dept ni..sabar jelah..
ikutkan tahun ni malas giler aku nak deko2..
dah la busy..1 dept busy..admin lagi lah busy..dok siapkan bajet approval la..pastu ada event last minit kitorg kena organise la..macam2..tak cukup kaki & tangan..
salunya 1st week ramadhan dah siap dah deko2 ni..
tapi ni baru kelmarin aku siapkan..kalo aku tak start..suma pun wat tak tau je
pulak tu pandai lak bertanya bila nak deko2..haih laa..
bila dah 5-6 orang tanya..last2 aku cekalkan hati gak la wat deko2 ni..walaupun badan dah menunjukkan tanda2 nak demam & selsema..huhu
simple2 je..malas aku nak fikir buat umah kecik ke..buluh lemang ke..ketupat ke..lantakk..apa yang ada je..


hasil kerja..simple2..huhu


view dari pintu masuk..


asalkan ada..berseri gak la dept nengoknya kan..

No comments: